GYAKORI KÉRDÉSEK

Gyakran ismételt kérdések

EGYEDI BÚTOROKAT, KIEGÉSZÍTŐKET LEHET RENDELNI?
Nem, sajnos ezt nem lehet. Egy egyedi kérés teljesítése azzal járna, hogy a bútorgyárban a hatalmas faipari gépeket már egy apró változtatáshoz is át kellene állítani, s ez több órát venne igénybe, majd a visszaállításuk hasonlóképpen. Az egyedi bútorra eső plusz költség hatalmas lenne.
KITŐL TUDOK VÁSÁROLNI?
Válaszd ki a neked tetsző bútort a weboldalunkon, majd írd be lakóhelyed nevét. A következő oldalon a térképen látni fogod, hogy melyik partnerüzletünk van hozzád legközelebb. Ha az nem megfelelő számodra, nyugodtan választhatsz másikat. A weboldalon és a bútorgyárban közvetlen kiszolgálást nem tudunk teljesíteni.
LEHET KÖZVETLENÜL A GYÁRTÓTÓL RENDELNI?
Nem, sajnos nem lehet.
BÁRMELYIK BOLTBAN VÁSÁROLHATOK?
Igen, természetesen. Lehetőséged van arra, hogy ugyanazt a bútort a térképen szereplő bármelyik bútorboltban megvásárold. (Az egyes üzletekben a választék, az árak, a raktárkészlet és a szállítási idők eltérhetnek.)
A GARANCIÁT KI KEZELI?
A garanciát a bútorboltok kezelik. Egyszerűsítve, akinek kifizetted a bútor árát, annak a bútorboltnak vagy bútorkereskedőnek kötelező a garanciális, s minden más igényedet rendezni. Bútorgyárunk ezeknek a boltoknak minden segítséget megad a gyors rendezéshez.
HOGYAN LÉPHETEK KAPCSOLATBA AZ AJÁNLOTT BÚTORBOLTTAL?
A weboldalon minden segítséget igyekszünk megadni Neked. Ha a térképen a „piros lufi”-ra húzod az egeret, látni fogod, hogy melyik bútorbolt található azon a helyen és milyen elérhetőségei vannak. Ne habozz megkeresni őket, nyitvatartási időben várják a hívásodat!
A KIVÁLASZTOTT BÚTOR SZÁLLÍTÁSÁT KI INTÉZI?
Minden esetben attól a bútorbolttól kell segítséget kérni, akitől vásároltál (a garanciális visszaszállításoknál is). Ha meg tudod oldani, magad is hazaviheted. Kérjük, a szállításnál vigyázz arra, hogy ne sérüljön meg a bútor, mert az nem alapja a garanciának.
MEG LEHET NÉZNI A BÚTOROKAT SZEMÉLYESEN A GYÁRBAN?
Nem, sajnos nem lehet. Ezen a weboldalon az összes termékünk megtekinthető. A bútorboltokban lehet, illetve ajánlott személyesen megnézni.
LEHET VÁSÁROLNI A WEBOLDALON?
Nem lehet. Ez nem webáruház, hanem egy online termékkereső portál. A bútorokhoz tartozó árak ajánlott fogyasztói árak, melyek minden esetben csak tájékoztató jelleggel kerülnek feltüntetésre. A tényleges fogyasztói árak és járulékos költségek az egyes bútorboltokban elérhetők. Kérjük, minden esetben körültekintően tájékozódj az általad kiválasztott üzletben.